Duofiets

Duofiets

Stap geheel kosteloos samen op de BuurtKracht DuoFiets voor een heerlijke fietstocht. Als de dagen langer worden en ook de zon zich weer vaker laat zien, pakken veel mensen vaker de fiets. Maar dit geldt niet voor iedereen. Er zijn mensen voor wie fietsen niet meer zo vanzelfsprekend is. Speciaal voor hen stelt BuurtKracht de DuoFiets beschikbaar.

Met de DuoFiets zit u niet alleen, maar samen met een kennis, buur of fietsmaatje op één fiets. De DuoFiets is zo ontworpen dat wanneer u niet meer zelf kunt of durft te fietsen, u toch kunt genieten van een heerlijke fietstocht. De DuoFiets is te vergelijken met een auto: hij biedt plek aan een bestuurder en een bijrijder. Als bijrijder kunt u mee trappen maar dat hoeft niet. Lekker samen genieten!

Hoe werkt het?

Wilt u ook graag gebruik maken van de DuoFiets? Neem dan contact op voor een reservering. U geeft een naam, datum en tijd door en hoort direct of de fiets beschikbaar is. Mocht de fiets niet beschikbaar zijn dan wordt er samen gekeken naar een alternatief moment.

Na reservering kunt u zich op de betreffende datum melden bij het DuoFiets uitgiftepunt. Na instructies en een eventuele testrit kunt u dan samen op pad. Het uitgiftepunt is tevens de locatie waar u de fiets weer inlevert.

Reserveren?

Dat kan op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur bij ViaVie Welzijn. Zij zijn te bereiken via 0548 36 27 55 of stuur een mail naar info@viaviewelzijn.nl