Proathuus (tijdelijk gesloten)

Bij Het Proathuus in Holten is iedereen welkom die verlegen zit om een praatje. Er staat altijd een stoel voor je vrij. En de koffie en thee zijn kosteloos, ook fijn toch?

Naast de koffie en thee staat ook altijd de spellenkast klaar. Een proatje, een kaartje leggen, beetje keuvelen bij de kachel. Er wordt gesproken over van alles: wat er zoal speelt in de wereld, wat er speelt in het dorp, wie kent wie en ‘woar bu’j d’r ene van’? Kortom: gezellig binnenkomen en aanschuiven!

Laatste nieuws namens het Proathuus:

Lieve mensen, we zijn even uut’eproat… We willen het goed doen voor iedereen! En dat houdt in dat we ons even moeten bezinnen op hoe we de komende weken op een prettige manier invulling kunnen blijven geven aan ’t Proathuus. Voor nu heeft onze gastheer, uitbater van onze locatie Grand Café ’t Keuntje, besloten dat de deuren even dicht blijven. En wij kunnen niet anders dan daar het volste begrip voor hebben. Daarom is er deze week helaas geen Proathuus op dinsdag en donderdag. Maar we blijven uiteraard vol goede moed dat we binnenkort onze deur weer kunnen openen en iedereen weer met een gastvrije glimlach van harte welkom kunnen heten.

Blijf gezond, hou het humeur positief en let een beetje op elkaar.😊
Lieve groet van ons allemaal, jullie team ‘Proathuus Holten’

Locatie
Café ’t Keuntje, Dorpsstraat 29 in Holten

Datum

dec 23 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 13:00