Repair Café Holten

Vanaf vrijdagmiddag 1 oktober staan de vrijwilligers van het Repaircafé elke maand weer klaar om uw spulletjes te repareren. U kunt tussen 13.30 en 16.00 uur terecht bij het jongerencentrum Hole-10 in Holten aan de Tuinstraat 2. De ingang is links van de hoofdingang van het gebouw te vinden.

Weggooien kan altijd nog!
Of het nu kleding, huishoudelijke apparaten, tuingereedschap, een fiets of speelgoed is: de vrijwilligers kijken graag of het materiaal gerepareerd kan worden. De reparatie is gratis, maar een vrije bijdrage in de pot is welkom. Nieuwe onderdelen voor uw apparaat moet u zelf kopen.

In 2021 kunt u op de volgende vrijdagen in het Repaircafé terecht: 1 oktober, 5 november en 3 december 2021.

RIVM maatregelen
Bij het Repaircafé wordt er volgens de geldende RIVM richtlijnen gewerkt. Dat betekent dat de ruimte volgens de 1.5 meter voorwaarden is ingericht. Wanneer yu klachten heeft, komt u niet naar het Repaircafé. De vrijwilligers noteren uw naam en telefoonnummer voor het geval dit nodig mocht zijn. Kom verder zoveel mogelijk alleen, houdt 1.5 meter afstand en volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op.

Waar: Jongerencentrum ‘Hole-10, Tuinstraat 2 in Holten (ingang zit links van de hoofdingang van het gebouw)
Wanneer: iedere eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur
Kosten: Reparaties zijn gratis, evenals koffie en thee. Bij de uitgang staat een fooienpot. Het wordt zeer gewaardeerd als daar een bijdrage in wordt gedaan. Aanschaf van nieuwe materialen zijn voor eigen rekening.

Datum

nov 05 2021

Tijd

14:30 - 18:00