Uitleen speel-o-theek Pippeloentje

Wilt u speelgoed uitproberen of vind u zelf speelgoed kopen te duur, kom het bij ons lenen!

Is uw kind geregeld toe aan nieuwe uitdagingen? Bent u die kasten vol met ongebruikt speelgoed zat? Is uw budget en ruimte beperkt om nieuw speelgoed aan te schaffen? Kom dan voor slechts €20,- per jaar speelgoed lenen bij de speel-o-theek! Bij de speel-o-theek kan speelgoed worden geleend op dezelfde manier als boeken in de bibliotheek. Er is een ruime keuze van speelgoed en spellen voor het hele gezin.

Lidmaatschap: Het lidmaatschap geldt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. U kunt per uitleen 1 spel en 1 stuk speelgoed meenemen. Als u lid wordt ontvangt u een ledenpas. Hierop staat uw lidnummer vermeld dat u nodig heeft voor het lenen van speelgoed.

Kosten lidmaatschap: Het lidmaatschap kost € 20,- euro per jaar. Ook is het mogelijk om in de loop van een kalenderjaar lid te worden, dit gaat echter per kwartaal. De kosten zijn dan als volgt: Per 1 april betaald u €15,-, per 1 juli €10,- en per 1 oktober €5,-.

Uitleentermijn: De uitleentermijn is 3 weken en mag 1 keer verlengd worden als het speelgoed niet gereserveerd is. Het verlengen kan mondeling, telefonisch of per e-mail uiterlijk één dag voordat u het speelgoed terug moet brengen, onder vermelding van uw lidnummer.

Reserveren: Het is mogelijk om speelgoed te reserveren. Wij sturen u dan een e-mail wanneer u het gereserveerde speelgoed op kunt halen. Als u het speelgoed terug brengt: Wij verwachten dat het speelgoed heel en schoon wordt teruggebracht. Alle Lego, Knex, Playmobil e.d. moet uit elkaar gehaald zijn. Ook verzoeken wij u thuis te tellen of alle onderdelen nog aanwezig zijn. Heeft u iets geleend en bij thuiskomst klopt het aantal onderdelen niet, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven, telefonisch of via de mail.

Meer weten over de speel-o-theek? Neem dan contact op via pippeloentjerijssen@hotmail.com.

Datum

jun 14 2024
Expired!

Tijd

18:30 - 20:00

Locatie

BuurtKracht 'Oude Plus'
Roelf Bosmastraat 47, 7462 MZ Rijssen