Kinderstraat

Het initiatief ‘Kinderstraat’ is een laagdrempelige manier om samen met de buurt buitenspelen en bewegen voor kinderen te stimuleren.

 

Buiten is er ruimte om te rennen, te fietsen, je kunt er voetballen, hinkelen, touwtje springen of met je skelter toeren, stoepkrijten en nog veel meer. Buiten valt altijd wel iets te beleven!

 

Daarnaast krijg je de Sportmobiel te leen vol leuke sport- en spelmaterialen en wordt het feest compleet gemaakt met een springkussen.

 

Inwoners van Rijssen-Holten kunnen van hun eigen straat 1 dag een ‘Kinderstraat’ maken. In een Kinderstraat is op een vooraf afgesproken tijdstip geen doorgaand verkeer mogelijk en krijgen kinderen extra veel ruimte om veilig buiten op straat te spelen.

Wil jij ook een Kinderstraat?

Neem dan contact op met Joren Meijer voor meer informatie. Hij kan jou en je buurt alles vertellen over de Kinderstraat en denkt graag met je mee om de Kinderstraat tot een succes te maken.

 

Daarnaast kun je gebruik maken van o.a. standaard brieven om de buurt te informeren en enthousiasmeren. De gemeente zal op de afgesproken speeldag wegafsluiters plaatsen.

Contact

Joren Meijer

Beweegcoach
06 411 085 31