Repair Café Holten

Iedere eerste vrijdag van de maand staan de vrijwilligers van het Repaircafé in Holten klaar om uw spulletjes te repareren. U kunt tussen 13.30 en 16.00 uur terecht bij het jongerencentrum Hole-10 in Holten aan de Tuinstraat 2. De ingang is links van de hoofdingang van het gebouw te vinden.

Weggooien kan altijd nog!
Het ontbreekt mensen vaak aan zelfvertrouwen en handigheid om reparaties te verrichten. Toch kunnen de broek met een kapotte rits, de stofzuiger die het heeft opgegeven en de lamp die steeds knippert vaak nog een rondje mee. 

In het Repaircafé staan enthousiaste vrijwilligers voor u klaar om te helpen met het repareren van uw artikel. De insteek is om apparaten en kleding duurzaam te gebruiken want ‘weggooien kan altijd nog’. 

Wanneer u even moet wachten, kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee een praatje maken met andere bezoekers van het Repaircafé. 

Waar: Jongerencentrum ‘Hole-10, Tuinstraat 2 in Holten (ingang zit links van de hoofdingang van het gebouw)

Wanneer: iedere eerste vrijdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur

Kosten: Reparaties zijn gratis, evenals koffie en thee. Bij de uitgang staat een fooienpot. Het wordt zeer gewaardeerd als daar een bijdrage in wordt gedaan. Aanschaf van nieuwe materialen zijn voor eigen rekening.