Uitnodiging voor buurtbewoners Plan Zuid

Via dit bericht nodigen wij jou uit voor de informatieavond over het Buurt- & Kindcentrum Kern van Zuid.

Wat is het Buurt- & Kindcentrum Kern van Zuid?
Kern van Zuid wordt een gebouw met een buurtcentrum, een school en een kinderopvang onder 1 dak. Dit gebouw komt op de plek van de Johan Frisoschool.

Maar het is meer dan alleen een gebouw. Het is een samenwerking tussen de buurt, BuurtKracht, maatschappelijke organisaties, de school en kinderopvang. We willen graag SAMEN activiteiten organiseren voor de hele buurt. Voor alle inwoners van Plan Zuid.

Inmiddels gebeurt er veel en zetten we mooie stappen om in de zomer van 2024 een prachtig gebouw voor Kern van Zuid te hebben.

Informatieavond op woensdag 1 februari
Tijdens de informatieavond praten wij jou en jouw buren bij over de laatste ontwikkelingen. Maar wij willen deze avond ook vooral samen met jullie dromen. Dromen over activiteiten van Kern van Zuid. Wat willen jullie graag zien in het nieuwe gebouw? Uiteindelijk vormen wij graag samen met jullie een groep die met ons mee kan denken.

Het programma van de informatieavond:

18.45 – Inloop
19.00 – Welkom
19.05 – Wat doet BuurtKracht?
19.10 – Korte presentatie over Kern van Zuid               
19.20 – Samen dromen                                   
20.00 – Samenvatting en vooruitkijken 
20.15 – Wie wil er meedenken?                        
20.30 – Afsluiting

Meld je aan voor de informatieavond
We horen graag of je komt deze avond. Je kan je aanmelden door een mail te sturen aan info@buurtkrachtrijssen-holten.nl. Je kan je ook opgeven door te bellen met de Johan Frisoschool: 0548 540 330 (tussen 9.00 en 12.00 uur).

We zien jullie graag op 1 februari!